Zoeken Annuleren
Volg ons nu ook!

INTAKE TTO

Zit je in groep 8 en ben je geïnteresseerd in het volgen van tweetalig onderwijs (tto)? Dat kan op het Jeroen Bosch College!


Om in aanmerking te komen voor tto, is het nodig dat je vóór het aanmelden op onze school een intake hebt gedaan. Als je, je in maart 2021 wilt inschrijven om in september 2021 met tweetalig onderwijs te beginnen in leerjaar één, dan dien je dit intakegesprek met goed gevolg te hebben afgelegd. Het gesprek wordt in een groepje van 3 tot 6 leerlingen in het Nederlands gevoerd en duurt maximaal 45 minuten. Voor dit gesprek is geen voorbereiding nodig. Er zal vooral worden gekeken naar de redenen waarom je aan TTO wilt beginnen en hoe gemotiveerd je daarvoor bent. Uiteraard kun je op onze site en op www.ikkiestto.nl al wel veel lezen over tto.


De intakegesprekken vinden ’s middags en soms ook ’s avonds plaats in de periode van 25 januari t/m 3 maart 2021, zie onderstaande data. Je kunt zelf aangeven welke dag het beste uitkomt. Normaal gesproken wordt het intakegesprek op school gevoerd in een groepje van 3 tot 6 leerlingen. Vanwege de lockdown en de geldende corona-maatregelen kunnen we op dit moment geen basisschoolleerlingen op school ontvangen. Het gesprek wordt nu een online 1:1 gesprek met een TTO-docent via MS Teams. Het gesprek wordt in het Nederlands gevoerd. Er zal vooral worden gekeken naar de redenen waarom je aan TTO wilt beginnen en hoe gemotiveerd je daarvoor bent. Uiteraard kun je op onze site en op www.ikkiestto.nl al wel veel lezen over tto. 

De data voor de TTO-intakes zijn reeds verstreken. Wilt u nog een TTO-intake voeren? Neem dan s.v.p. contact op via mailadres administratie@jbc.nl.

Meer informatie?

Wil je meer weten over TTO bij het Jeroen Bosch College, neem dan een kijkje bij TTO algemene informatie of bij de Frequently Asked Questions. Is je vraag nog niet beantwoord of wil je nog meer weten over het intakegesprek of TTO op het Jeroen Bosch College in het algemeen?  Neem dan gerust contact op via administratie@jbc.nl.