Zoeken Annuleren
Volg ons nu ook!

INTAKE TTO

Zit je in groep 8 en ben je geïnteresseerd in het volgen van tweetalig onderwijs (tto)? Vanaf schooljaar 2022-2023 kan dit niet meer bij het Jeroen Bosch College, omdat onze school gaat sluiten, maar wel bij het Rodenborch-College


Om in aanmerking te komen voor TTO, is het nodig dat je na het aanmelden een intake doet. De intakegesprekken vinden plaats  op woensdag- en vrijdagmiddagen na 14 maart 2022. De link voor het aanmelden volgt nog. Normaal gesproken wordt het intakegesprek op school gevoerd in een groepje van 3 tot 6 leerlingen. Mochten de geldende corona-maatregelen niet toestaan dat we basisschoolleerlingen op school ontvangen, wordt het gesprek een  online 1:1 gesprek met een TTO-docent via MS Teams. Het gesprek wordt in het Nederlands gevoerd. Voor dit gesprek is geen voorbereiding nodig. Er zal vooral worden gekeken naar de redenen waarom je aan TTO wilt beginnen en hoe gemotiveerd je daarvoor bent. Uiteraard kun je op onze site en op www.ikkiestto.nl al wel veel lezen over tto. 


Meer informatie?

Wil je meer weten over TTO bij het Jeroen Bosch College, neem dan een kijkje bij TTO algemene informatie of bij de Frequently Asked Questions. Is je vraag nog niet beantwoord of wil je nog meer weten over het intakegesprek of TTO op het Jeroen Bosch College in het algemeen?  Neem dan gerust contact op via administratie@jbc.nl.