Zoeken Annuleren
Volg ons nu ook!

TWEETALIG ONDERWIJS (TTO)

 

Als jij echt heel erg goed wilt worden in Engels en geïnteresseerd bent in de grote wereld om jou heen, dan is tweetalig onderwijs (TTO) dé opleiding voor jou!

Niet alleen krijg je in onze afdeling meer dan de helft van je lessen in het Engels aangeboden, je krijgt ook les van native speakers en je gaat vaak naar het buitenland om jouw Engels te oefenen: in jaar 1 ga je naar Engeland, in jaar 2 op uitwisseling, in jaar 3 naar Ieper en in de bovenbouw ga je op internationale stage. Natuurlijk onder voorbehoud van de geldende corona-regels.

Met TTO leer je twee dingen tegelijk: je wordt beter in alle vakken die je volgt en je wordt binnen no-time een absolute near native-speaker in het Engels. 

 

Alle TTO-leerlingen op het Jeroen Bosch College kunnen zich vanaf het eerste jaar moeiteloos verstaanbaar maken in het buitenland. Wie wil dat nou niet, vooral in een wereld die steeds internationaler wordt en waarin Engels dé taal is?

 
Elke leerling met een havo- of vwo-advies die het ​​
intakegesprek met goed gevolg aflegt, mag aan TTO deelnemen. Je kunt je via deze ​​deze link aanmelden voor een intake-gesprek in maart 2021.


Je kunt als je in groep 8 zit ook al masterclasses Engels volgen. Als je dat wilt, neem dan even contact op met jouw meester/juffrouw zodat zij dit met ons kunnen bespreken. Jouw meester/juffrouw kan ons het beste bereiken per mail: administratie@jbc.nl
.

TTO is niet hetzelfde als Cambridge stroom (versterkt Engels). Lees hier wat de verschillen zijn.

Aan deelname aan TTO zijn kosten verbonden. Meer informatie hierover vind je in de schoolgids. Eventueel is er een
betalingsregeling voor de TTO-bijdrage.

Meer weten over TTO?

Lees het TTO-magazine 'Inventing Your Future', neem eens een kijkje bij de algemene informatie over TTO, of de veelgestelde vragen (FAQ). Is je vraag nog niet beantwoord of wil je nog meer weten over het intakegesprek of TTO? No problem. Neem dan gerust contact op via administratie@jbc.nl.
Ga terug naar homepage Jeroen Bosch College