Zoeken Annuleren
Volg ons nu ook!

HUISWERKBEGELEIDING

Tandem studiebegeleiding

Tandem Studiebegeleiding biedt verschillende vormen van ondersteuning aan het Jeroen Bosch College. Daarnaast geeft Tandem Studiebegeleiding studiebegeleiding, bijles en examentraining aan leerlingen van alle niveaus en in alle vakken op onze eigen locatie in Rosmalen, nog geen 15 minuten fietsen van het Jeroen Bosch College en direct tegenover de locatie van de nieuwe school! Bekijk onze website voor meer informatie (https://www.tandemstudiebegeleiding.nl) of kom langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek!


Bijles

Stichting TopTutors

Het Jeroen Bosch College werkt voor bijles samen met Stichting TopTutors. Zie https://www.toptutors.nl/jeroen-bosch-college-den-bosch/ . Deze stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van individuele bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken. Bij TopTutors wordt de bijles gegeven door oud-leerlingen van de school. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de gebruikte boeken en geven allemaal bijles in hun eigen interesse- en kennisgebied.

TopTutors is een landelijke organisatie, die samenwerkt met ruim 80 middelbare scholen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze de meest geschikte studenten kan bereiken om bijles, thuis of bijvoorbeeld op school, te geven. Er zijn geen pakketvormen of minimale afnamen in het aantal bijlessen; iedere leerling heeft namelijk zijn of haar eigen ondersteuningsbehoefte. Een bijles kost 17,50 euro per klokuur en kan op school, maar ook thuis plaatsvinden. Daarnaast wordt er een eenmalig bedrag van 15,00 euro aan bemiddelingskosten gerekend per schooljaar.

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde "Managing Tutor". Dit is degene waar je terecht kunt met algemene vragen of verzoeken over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak van jouw ondersteuningswens. Op het Jeroen Bosch College is Sanne Zomer de Managing Tutor. 

Dus ben je op zoek naar betaalbare bijles van een student die zelf ook op heeft gezeten? Ga dan naar ​
https://www.toptutors.nl/ik-wil-bijles/ of meld je direct aan via het online inschrijfformulier.

Mail voor meer informatie naar Sanne Zomer via
sanne.zomer@toptutors.nl

 

Examentraining

Lyceo examentraining

Examentraining in de buurt

Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden in de buurt, namelijk op de locatie van ds. Pierson College Den Bosch en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

 

Direct inschrijven
Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via  
www.lyceo.nl/jeroenbosch. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.


Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl