Ons Middelbaar Onderwijs (OMO)

Het Jeroen Bosch College is aangesloten bij Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), sinds 1916 een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Geïnspireerd vanuit de katholieke traditie ontwikkelen de OMO-scholen talenten van iedere leerling door goed onderwijs te bieden en ze goed toe te rusten voor hun toekomst.

De scholen van Ons Middelbaar Onderwijs kennen een grote verscheidenheid in onderwijsaanbod en een professionele aanpak. Door het benutten van schaalvoordelen zijn de scholen bovendien samen sterker en kunnen ze toch kleinschalig blijven. Daar profiteren onze leerlingen van.

Meer weten over OMO?
In het strategische beleidsplan Koers 2023 vindt u meer informatie over OMO en de aangesloten scholen. U vindt het plan en andere informatie op www.omo.nl. Het jaarverslag van 2018 vindt u hier.