Zoeken Annuleren
Volg ons nu ook!

Uitzwaaidag 4 juni

Uitzwaaidag Jeroen Bosch College op zaterdag 4 juni 2022

Aan het eind van dit schooljaar gaat ’s-Hertogenbosch afscheid nemen van het Jeroen Bosch College. Na 48 memorabele jaren aan de Rompertsebaan gaat de school helaas sluiten. Daarom wordt er op 4 juni een speciale JBC UITZWAAIDAG georganiseerd.  


Vele leerlingen hebben hun middelbareschooltijd doorgebracht op het JBC en hebben daarvan herinneringen en ervaringen voor het leven meegenomen. Het zijn de leerlingen samen met het personeel die jarenlang het JBC hebben gemaakt tot wat het is geworden.

 

Om een laatste keer terug te gaan naar de school van ‘ooit’ organiseert het JBC een uitzwaaidag op zaterdag 4 juni van 13.00 tot 18.00 uur. Iedereen die als leerling of personeelslid deel heeft uitgemaakt van de JBC-gemeenschap, nodigen wij van harte uit om de school van toen en nu te komen uitzwaaien.

 

We hopen dat dit bericht veel oud-leerlingen en oud-medewerkers, vrienden, vriendinnen en collega’s van toen bereikt, en dat ze elkaar op 4 juni nog eens kunnen ontmoeten op hun ‘oude school’.

Updates worden gecommuniceerd via de Facebookpagina https://www.facebook.com/Jeroen-Bosch-College-uitzwaaidag-4-juni-2022-101066899211178