Zoeken Annuleren
Volg ons nu ook!

In memoriam: Jeroen van Hilten


In Memoriam
  


Jeroen van Hilten

Vandaag bereikte ons het droevige en schokkende bericht dat onze collega Jeroen van Hilten, docent Engels en afdelingsleider TTO, plotseling is overleden. Wij zijn verbijsterd en verslagen.

Jeroen was al enige tijd vanwege ziekte thuis. De depressie waaraan hij leed, is hem teveel geworden.

Wij leven zeer mee met zijn jonge gezin en zijn ouders, die nu zonder hem verder moeten. 

Jeroen was een bijzonder vriendelijke man. Iemand die veel geduld en begrip toonde en altijd voor zijn leerlingen en teamleden klaarstond. Onderwijs geven en daarmee een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van mensen, was zijn grote passie. Steeds dacht hij na over nieuwe werkvormen en ander onderwijs. Hij werkte zijn ideeën zeer nauwkeurig en deskundig uit. Zijn kritisch denken, in combinatie met een altijd constructieve houding, brachten het Jeroen Bosch College verder.

Bijna vijf jaar geleden stond Jeroen aan de wieg van het Tweetalig Onderwijs. Dankzij hem is deze afdeling van het JBC geworden wat deze nu is. Jeroen maakte er een grote TTO-familie van: verbinding en vertrouwen waren daarbij de sleutelwoorden. Hij genoot van de sfeer op “zijn” afdeling en hij had plezier in de contacten met leerlingen, ouders en collega’s en was daarin laagdrempelig.

Wij zijn Jeroen dankbaar voor alles wat hij voor het Jeroen Bosch College heeft betekend. Het JBC heeft een heel bekwame en fijne collega verloren.

Onze gedachten gaan uit naar zijn partner, kinderen, ouders en familie. Wij wensen hen heel veel kracht en sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

Verbijsterd en sprakeloos blijven we achter.

Dianne Visscher- Dirk van de Weijer- Gabri Papen- Lidy Kooij -Marjo van IJzendoorn

 

Mocht u een condoleancebericht willen sturen, dan kan dit naar: inmemoriamJeroenvanHilten@jbc.nl

 English translation