Zoeken Annuleren
Volg ons nu ook!

Studievoorlichting St. Janslyceum

De leerlingen in klas 4 of 5 havo, 4, 5 of 6 vwo hebben een uitnodiging gekregen voor de jaarlijkse regionale voorlichting plaats in het St. Janslyceum. Op donderdag 21 februari presenteren zich hier veel HBO- en WO-opleidingen. De leerlingen hebben een boekje ontvangen met de indeling.

Als aanvulling op onze eigen voorlichtingsavond kan deze avond je nóg meer informatie geven omdat het aanbod heel erg groot en divers is. Dit kan zeker bijdragen aan de beeld- en besluitvorming van je studiekeuze.

In 4 rondes kun je informatie over opleidingen krijgen. Daarnaast heb je in de gangen diverse kraampjes over studeren in het buitenland of het invullen van een tussenjaar. Het is de bedoeling, dat leerlingen met een ouder/verzorger naar deze voorlichting gaat en dus niet alleen of met vrienden.

Kijk van tevoren thuis al welke opleidingen je in de verschillende rondes wil bezoeken en maak eventueel van tevoren aantekeningen van wat je in ieder geval wil weten. Het kan voorkomen, dat een opleiding “vol” is. Kijk daarom ook naar alternatieven. Sommige opleidingen presenteren in meerdere ronden.

De avond begint om 19.00 uur. Kom op tijd, want het is er altijd erg druk, m.n. bij het parkeren. Probeer daarom, als je kunt, met de fiets te komen. Parkeren kan ook bij het Provinciehuis.

We wensen je een zinvolle avond,

M. Wijers, decaan havo-vwo

de mentoren