Zoeken Annuleren
Volg ons nu ook!

vacature docent Nederlands 0,6 fte

Het Jeroen Bosch college te ’s-Hertogenbosch is vanaf 1 januari 2019 op zoek naar een 1e graads docent, die lessen Nederlands kan verzorgen aan onze onderbouw en bovenbouw leerlingen (havo en vwo).

Indien u studerend bent voor een 1e graad, nodigen wij u eveneens uit om te reageren op deze vacature.

De betrekkingsomvang van deze vacature is 0,6 fte. Het betreft een reguliere vacature.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 80 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen mavo, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.

Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo, Technologie en Toepassing op de afdeling mavo, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.

Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mascha Voets, P&O-adviseur (via e-mail m.voets@jbc.nl of telefonisch 073-6412350).

U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl).