Zoeken Annuleren
Volg ons nu ook!

Aanmelden voor TTO

Zit je in groep 8 en ben je geïnteresseerd in het volgen van tweetalig onderwijs (tto)? Dat kan! We doen op het JBC vóór het aanmelden op onze school een intakegesprek. Dat doen we om te kijken of tto bij jou past.

Om in aanmerking te komen voor tto, is het nodig dat je vóór het aanmelden op onze school een intake hebt gedaan. Als je je in maart 2019 wilt inschrijven om in september 2019 met tweetalig onderwijs te beginnen in leerjaar één, dan dien je dit intakegesprek met goed gevolg te hebben afgelegd. Het gesprek wordt  bij het Jeroen Bosch College in een groepje van 3 tot 6 leerlingen in het Nederlands gevoerd en duurt maximaal 45 minuten. Voor dit gesprek is geen voorbereiding nodig. Je voert het gesprek bij het Jeroen Bosch College met een docent(e) die komend schooljaar op de tweetalige afdeling lesgeeft. Er zal vooral worden gekeken naar de redenen waarom je aan TTO wilt beginnen en hoe gemotiveerd je daarvoor bent. Uiteraard kun je op onze site en op ​www.ikkiestto.nl al wel veel lezen over tto.

 
Je kunt je vanaf 15 november 2018 hier aanmelden voor de intake. De intakegesprekken vinden ’s middags en ’s avonds plaats in de periode van 9 januari t/m 27 februari 2019. Je kunt zelf aangeven welke middag of avond en tijdstip het beste uitkomen. Na de digitale aanmelding, ontvang je per e-mail een bevestiging van de afspraak.


Meer weten over TTO?

Neem eens een kijkje bij TTO algemene informatie of bij de Frequently Asked Questions. Is je vraag nog niet beantwoord of wil je nog meer weten over het intakegesprek of TTO? No problem. Neem dan gerust contact op met de afdelingsleider TTO: Jeroen van Hilten (j.v.hilten@jbc.nl).